• -30%

Helado de coco y quinoa real vegan

Ref: QR041
Cantidad: 320 ml
6,95 € 30% de descuento
4,87 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Quinua Reial

Certificat per:

BIO

ES-ECO-022-GA

favorite_border Guardar per a més tard

Trasllada't fins a la teva platja favorita i gaudeix del sabor i la cremositat del nou gelat de coco i quínoa. Elaborat amb ingredients procedents d'agricultura ecològica, aquest gelat és apte per a persones veganes i certificat Gluten Free. Advertim... ¡aquesta referència crea addicció!

crema de coco*, agua, sirope de arroz*, bebida de quínoa y arroz*(agua, quínoa real*(10%), arroz*(10%), aceite de semillas de girasol prensado en frío*, sal marina), inulina de agave*, sirope de maíz*, estabilizantes: harina de semilla de algarroba* y goma de guar*.

* d' agricultura ecològica

Consumir directament. Conservar en congelació a temperatures inferiors a -18°C. Un cop descongelat no tornar a congelar

kcal.169,7
kJ.709,9
Hidrats de carboni23,9
dels quals, sucres 17,2
Proteïnes 1,1
Greixos:9,8
de les quals, saturades8,8
Fibra alimentària0
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Casa Grande de Xanceda

XANCE014

Helado bombón de Yogur Eco con Fresa 3x85ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con fresas y chocolate de Casa Xanceda está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y con fresas y chocolate 100% ecológicos. Su cremoso interior y su crujiente cobertura de chocolate lo hace irresistiblemente delicioso. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos cuando más te apetezca!

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Casa Grande de Xanceda

XANCE016

Helado de Frambuesa bio 3x85ml (cja 8 uds)

Helado ecológico de frambuesa de Casa Grande de Xanceda con casi nada de calorías, para endulzar tus mejores sobremesas sin ningún tipo de remordimiento. Esta fruta que re-fresca está muy buena, es 100% ecológica y es perfecta para refrescarte las tardes de verano.

Rachelli

RA007

Helado de Avellana BIO Demeter 100g

Quan arriba la calor i no hi ha res més que t'apeteixi... Opta pel gelat d'avellanes de Rachelli. Fet amb ingredients ecològics i de comerç just. El perfecte break per als més llaminers. Conservar a -18°C.

Casa Grande de Xanceda

XANCE013

Helado de Yogur Eco con Café 3x100ml (cja 8 uds)

Este helado 100% ecológico está hecho con el yogur de Casa Grande de Xanceda, elaborado con leche de vaca y los fermentos activos naturales del yogur. El café, por supuesto, también es 100% ecológico y le aporta ese sabor que encajará perfectamente en todas tus sobremesas. Su vasito de 55g sólo contiene un 4% de grasas y muy delicioso. Un placentero sabor para los más cafeteros.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GMF004

Burger de espinacas y quinoa sin gluten BIO

Burgers d' espinacs i quínoa 100% veganes i procedents de cultiu ecològic. Una referència especial pel sabor característic de la quínoa, combinat amb el color tan propi de les espinacs i el delicat toc a porro. Una recepta deliciosa sense gluten amb una textura molt melosa ideal per introduir vegetals als més pecats de la casa. Presentades en un còmode envàs de dues unitats llest ...

Casa Grande de Xanceda

XANCE010

Helado de Kéfir Eco con Mango 500ml (cja 8 uds)

El helado de kéfir con mango está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y exquisitos mangos 100% ecológicos. Además es muy bajo en grasa, con sólo un 3,8% mg, y tiene menos calorías que otros helados. Un delicioso sabor afrodisíaco que te sorprenderá.

Alce Nero

ANF02

Pizza de Verduras bio congelada

Pizza de Verdures bio congelada d'Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. A més amb verdures assades amb trompetes d'albergínia, tomàquets i calabací. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1LASASPI

Lasaña de espinacas BIO vegan & gluten free

Autèntica lasanya d'espinacs 100% bio, vegana, sense gluten i ¡llista per menjar! Una combinació de fines capes de pasta, ragú elaborat amb soja texturitzada i tomàquets amb beixamel vegetal. Escalfar i... ¡llest per gaudir de l'autèntic sabor de la lasanya italiana!

Alce Nero

ANF01

Pizza Margarita bio congelada

Pizza Margarita de Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.