Pancakes caseros sin histamina

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

270g de harina trigo o espelta

400ml bebida vegetal de avena en vidrio

70g sirope de arroz

5g de vainilla azucarada

1 cucharada de sal

2 cucharada aceite de oliva

10g levadura

Compota de frutos del bosque

Passos

1. En un bol mezclamos todos los ingredientes (excepto la compota) y los dejamos reposar durante una hora. También se puede hacer al momento, pero así conseguiremos una textura más agradable.

2. A continuación, y con ayuda de un cucharón, vamos vertiendo en una sartén a fuego lento y con un chorrito de aceite, un poco de masa. Es importante no verter demasiado líquido para conseguir tortitas pequeñas.

3. Cuando empiecen a salir burbujitas en la superficie significa que ya podemos girar la tortita con la ayuda de una espátula.

4. Finalmente creamos un piso con todas las tortitas y lo decoramos con compota de frutos del bosque.

card image

AD Dietistas

Dietistas

@addietistas

Centro de nutrición y dietética especializado en Déficit de DAO. Visitan en Barcelona y además ofrecen un servicio de visitas online.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAFA

Farina d' espelta 500 gr

Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

6 altres productes en la mateixa categoria: