Bescuit d'espècies amb pastanaga en almívar

Ref: receta_69

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

  • 300 gr de harina integral de avena
  • 250 ml de bebida de quinoa real con arroz
  • 250 gr de sirope de arroz
  • 200 gr de zanahoria
  • 2 cucharaditas de levadura de pastel
  • ½ cucharadita de bicarbonato
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharada de café de canela
  • Nuez moscada
  • Jengibre
  • 100 ml de aceite de girasol
  • 1 zanahoria grande
  • 100 ml de sirope de arroz/100 ml de agua

Passos

1. Mezclamos todos los ingredientes secos y batimos por otro lado todos los ingredientes líquidos, incorporamos las especies, rallamos la zanahoria y la agregamos y lo ponemos al horno durante 40 minutos a 170º o hasta que metamos un palillo en el pastel y nos salga limpio.

2. Hacemos un jarabe con la melaza y el agua, un trozo de cascara de naranja y un trozo de jengibre fresco y cortamos la zanahoria en forma de tallarines, cocinamos la zanahoria en el jarabe 2 minutos y la dejamos enfriar dentro del jarabe.

3. Cuando saquemos el bizcocho del horno lo pincharemos y mientras este caliente echaremos el jarabe sobre el pastel y decoraremos el pastel con los tallarines de zanahoria y coco por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAINVE

Farina integral de avantatja

Farina integral de avena procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Rica en cereals i fibra. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

La Finestra sul Cel

1ZEP

Jengibre en pols BIO

Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.

6 altres productes en la mateixa categoria: