Fusilli con crema de coco y verduras

Ref: receta_239

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Pasta

Tipus

Plato Principal

Categoria

Ingredients

240 gr de fusilli tricolor

½ cebolla morada

1 diente de ajo

1 chili seco

100 ml de caldo de verduras

200 ml de crema de coco

Tomate

Brócoli

1 ramita de perejil

Passos

1. Ponemos los fusilli a hervir según indicaciones del paquete.2. En una sartén con un poco de aceite de oliva sofreímos la cebolla, el ajo y el chili seco.3. Añadimos el brócoli i el tomate y dejamos que se cocinen hasta que estén al dente.4. Cuando esté sofrito añadimos el caldo de verduras y la crema de coco y dejamos reducir unos 10 minutos. 5. Apagar el fuego y añadir la pasta.6. Mezclamos bien para que toda la pasta quede impregnada de la salsa.7. Emplatamos con un poco de perejil picado.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Alce Nero

AN014

Fusilli tricolor bio

Els fusell tricolor d'Alce Nero s'elaboren amb blat dur orgànic cultivat a Itàlia. L'excel·lent sèmola obtinguda d'aquesta varietat de blat dur després del tamitzat, es barreja amb aigua de brollador dels Dolomites. Els fusell tricolor d'Alce Nero són font de fibra i ideals per preparar plats divertits per als més petits, els pots acompanyar amb salses a base de tomàquet o pesto. ¡Deliciosos!

Alce Nero

AN229

Cubitos de caldo vegetal BIO

El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....

6 altres productes en la mateixa categoria: