Granizado de cereales y avellanas

Ref: receta_119

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Smoothie

Categoria

Ingredients

Para 2 granizados:
 

  • 700 l de bebida de avena con almendras
  • 3 cucharaditas de café de cereales (cerealia o cebada instantánea)
  • 2 cucharadas de malta de avellanas
  • 2 pizcas de canela
  • 2 cucharaditas de sirope de maíz (opcional)

Passos

1.Un día antes, rellenar media cubitera (6 cubitos pequeños) con parte de la bebida de avena con almendras y poner a congelar.

2.El resto de la bebida vegetal la metemos en la nevera para que se enfríe.

3.Calentar medio vasito de bebida de avena con almendras y diluir el café de cereales, la malta de avellanas y el sirope de maíz (si queremos un granizado más dulce).

4.Dejar entibiar e incorporar el resto de la bebida fría y hielos de avena y almendras.

5.Batir todo en una batidora potente para que se haga el granizado.

6.Tomar inmediatamente con una pizca de canela por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa barreja de cereals, achicoria i fruits secs. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: