Vichyssoise de puerro y miso blanco

Ref: receta_110

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Sopes

Tipus

Cremas

Categoria

Ingredients

  • 2 puerros
  • 1 cebolla
  • Bebida de arroz con almendras
  • Miso blanco
  • Hierbas frescas (eneldo, albahaca,…)

Passos

1.Saltear con agua (o con un poco de aceite) los puerros y la cebolla.

2.Cocer durante 30 minutos. Batir todo añadiendo la bebida de almendras y el miso blanco.

3.Añadir las Hierbas frescas por encima. Servir frío.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BERI

Beguda d' arròs

Exquisita bebida de arroz de origen vegetal sin azúcar añadido. El sabor dulce procede de la transformación enzimática del arroz. Elaborada con granos enteros de arroz italiano ecológico. La alternativa sin gluten a la leche de vaca.

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

6 altres productes en la mateixa categoria: