Puré de polenta i col llombarda

Ref: receta_128

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Crema

Categoria

Ingredients

  • 1 trosset d' alga kombu
  • 1 ceba petita
  • 1/4 de col llombarda
  • 1 punyent d'ametlles crues (remullar-les)
  • Mitja culleradeta d'escacs seca (o orenga)
  • Pebre negre mòlta
  • Sal marina
  • 3 cullerades de polenta instantània integral
  • Oli d' oliva
  • Per decorar: cúrcuma fresca i miso d'ordi

Passos

1. Poner en remojo las almendras desde la noche anterior. Poner a remojar el alga kombu unos 10-15 minutos.

2. Picar la cebolla y la col lombarda en dados.

3. Poner la cebolla a pochar en un chorro de aceite de oliva. Cuando esté transparente, añadir la col lombarda picada, el alga kombu, las almendras remojadas y la ajedrea. Salpimentar y cubrir de agua hasta el borde de la verdura y tapar. Dejar cociendo unos 15 minutos hasta que la lombarda esté al dente.

4. Añadir más agua si es necesario e incorporar la polenta instantánea. Dejar cocer unos minutos más y pasar por la batidora.

5. Servir con un poco de cúrcuma fresca rallada por encima y una bolita de miso (que mezclaremos después).

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1POLINT

Polenta instantània integral

Polenta instantània integral d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

6 altres productes en la mateixa categoria: