Paté antioxidante de quinoa real roja y azuki

Ref: receta_98

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Aperitius

Tipus

Paté

Categoria

Ingredients

  • 75 grs. de quinoa real
  • 200 grs. de azuki cocido (lata o 100 grs. seco)
  • 1 hojita de laurel
  • 75 grs. de tofu bio ahumado
  • ½ cebolla roja
  • ¼ cucharadita de comino molido
  • ½ cucharadita de pimentón ahumado
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Sal marina
  • Agua

Passos

1. Cocer la Quinua Real roja con 1 hojita de laurel hasta que esté tierna durante una media hora en 4 veces su volumen de agua. Colar y enjuagar con agua fría.

2.Enjuagar también las judías azuki (si hemos usado las de lata). Si no las encontramos en lata, usamos secas: las ponemos 12 horas en remojo y cocemos en olla presión.

3. Picar la cebolla y pochar en un chorro de aceite de oliva extravirgen hasta que esté transparente. Cortar el tofu en taquitos y agregar a la cebolla con el comino y el pimentón. Remover todo un minuto y apartar del fuego.

4. Meter en el vaso de la batidora la Quinua Real, las azuki, el salteado de cebolla, el tofu y una pizca de sal. Ir batiendo y añadiendo agua muy poco a poco hasta que todos los ingredientes se unan y quede con una textura cremosa para untar. Podemos reservar un puñado de quinoa real roja para mezclarle al paté terminado y darle una textura con partes crujientes.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Quinua Reial

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1AZU

Azukis 100% compostable

Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

6 altres productes en la mateixa categoria: