Panellets de fresa y coco rellenos de frutas del bosque

Ref: receta_86

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

  • 2 vasos de almendra en polvo
  • 1 vaso de coco rallado
  • 2 cucharadas de compota de fresa
  • 3 dátiles medjoul o 6 dátiles normales hidratados, sin el hueso
  • 30 frutas del bosque (arándanos y frambuesas)
  • 1 vaso de piñones
  • 2 cucharadas de sirope de arroz

Passos

1.Triturar la mermelada de fresa, los dátiles, la almendra en polvo y el coco rallado. Mezclar bien con las manos y añadir más almendra en polvo si es necesario.

2.Hacer las bolitas con las manos. Hundir un poco los panellets con el dedo, y poner dentro una frambuesa o un arándano.

3.Rebozar algunos de ellos con piñones. Lavar los piñones, ponerlos en una sartén y añadir el sirope de arroz.

4.Remover bien hasta que se empiecen a enganchar. Rebozar los panellets con los piñones. El resto de panellets rebozarlos con coco rallado si queremos.

5.Hornear sin la opción de gratinar a 200 grados durante 3 minutos. Dejar que se enfríen.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1FRACO

Compota de maduixes

Compota de maduixes procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: