Alga marina Kombu BIO deshidratada

Ref: 1KOMBU
Quantitat: 50 gr
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana.

Procedent d' agricultura ecològica, cultivada en piscifactoria.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens:

Pot contindre traces de soja, peix, gluten, fruits de closca, sèsam, crustacis i mol·luscs.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec. Mode d' ús: submergir en aigua amb una mica de sal durant 20 minuts, canviar l' aigua i mantenir-la en remull durant 20 minuts. Quan s'hidrata, augmenta el seu pes en sec 7 vegades. Cuineu per uns 35-40 minuts.

1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

La Finestra sul Cel

1RIRO

Arròs integral vermell selvàtic

L' arròs integral vermell selvàtic, procedent d' agricultura ecològica, és ideal per a l' elaboració de receptes exòtiques o com a guarnició de molts tipus de plats. És perfecte per combinar amb qualsevol condiment com l'oli extravirgeixen d'oliva, el gomasi o la salsa de soja i està inclòs en una completa línia d'arrossos especials amb l'arròs basmati blanc, l'arròs basmati integral, e...

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

La Finestra sul Cel

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Gràcies a la terra fèrtil volcànica de Hokkaido, les mongetes azukis procedents d'aquesta zona del Japó tenen un sabor més dolç, suau i sabres. Són un dels llegums més digestius que existeix i estan caracteritzades per un alt valor nutricional. Poden combinar-se amb qualsevol altre llegum, cereals o verdura o albirar-se amb oli d' oliva, salsa de soja o gomasi. També són perfectes com...

Voelkel

VK031

Smoothie verd de mànec, kale i espinacs BIO

Cremós smoothie compost per ingredients triats acuradament, que combina a la perfecció el sabor afruitat del mànec, el toc picant de l'arrel de genoll, i la textura de la col ritzada i l'espinac. Aquesta gamma de smoothies verdes, sense sucre afegit, utilitza només ingredients frescos de la més alta qualitat alemanya, lliures d'organismes genèticament modificats i procedents d'agricul...