Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Ref: MH004
Quantitat: 0.25
26,25 €
Impostos inclosos
Quantitat
Manuka Health
favorite_border Guardar per a més tard

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats.

La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

miel de Manuka monofloral MGO 100+.

Certificado para contener al menos 100mg/Kg de metilglioxal.

No apte per a menors de 12 mesos. Conservar en lloc fresc i sec, per sota de 25?C.

kcal.335
kJ.1400
Hidrats de carboni82,10
dels quals, sucres82,10
Proteïnes0
Greixos:0
de les quals, saturades0
Sal0,03
6 altres productes en la mateixa categoria:

Manuka Health

MH009

Mel de Manuka 500g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH005

Mel de Manuka 50g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 50g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH011

Mel de Manuka 500g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH008

Mel de Manuka 250g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH013

Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor natural fresc de la llimona i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Manuka Health

MH006

Mel de Manuka 250g (MGO 250+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 250+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -5%

Biolu

BL002

Multiusos BIO 1l

Desgreixador perfumat multiusos amb oli essencial de taronja ecològica. Llest per usar, elimina qualsevol tipus de brutícia i actua a l'instant. Ideal per a totes les superfícies de cuina, rajoles, accessoris de bany, vidre i mobles.

La Finestra sul Cel

1MINIFO

Mini crackers 100% espelta

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc.

Frullà

NN009

Puré de poma, coco i pinya doypack

Nou puré tropical de poma, coco i pinya procedent de cultiu ecològic. Ingredients naturals sense additius, conservants o colorants. Amb el dolç de la pròpia fruita, no conté sucres afegits i el seu còmode format Doypack et permetrà gaudir de tots els beneficis de la fruita d'una forma ràpida i pràctica. Ideal per als més peques!...

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....