Scrub (exfoliant) BIO
El exfoliante ARGITAL es una mascarilla natural que renueva la epidermis facial de una forma muy eficaz y a la vez con mucha delicadeza. Su acción exfoliante la produce el aceite esencial de Iris Fiorentina y la arcilla verde. El aceite de almendras dulces es el encargado de nutrir y proteger la nueva capa de la epidermis. Sin conservantes.
Agua, glycerin, extracto de rosa de Alejandría (rosa centifolia extract), aceite de almendra dulce (prunus amygdalus dulcis oil), potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, glyceril stearate, cetearyl alcohol, raíz de lirio (iris fiorentina root), arcilla verde (solum fullonum), cetyl alcohol, alcohol*, extracto de árbol de benjuí, extracto de agracejo.
Argital
AR20
Crema contorn d' ulls BIO
Argital llança un tractament específic per al contorn d'ulls. Amb ingredients naturals com el gel d'argila verda i un conjunt d'olis per tractar aquesta zona tant delicada d'arrugues i osseres. Així, el teu rostre es veurà amb menys fatiga i més descansat. Cuida la teva mirada ! ...
Argital
AR32
Crema de pomera i calèndula
Crema facial i corporal refrescant i calmant. Sense conservants....
Argital
AR38
Crema de prooleo
Crema facial i corporal indicada per protegir tota mena de pell contra el fred, les influències ambientals desfavorables i contra els insectes. Amb extracte de prodoleu de les abelles i gel d'argila verda. Protectora i calmant. Sense conservants....
La Finestra sul Cel
1MIGAR
Miso de cigrons bio sense pasteuritzar
Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.
La Finestra sul Cel
1PAGER
Pa de blat germinat
Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....
Alce Nero
AN005
Fusilli de blat dur integral
Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....
La Finestra sul Cel
1FUPOSPI
Fusilli tricolor
Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir a amanides....
Sunnita
2SUNI
Tahín sunita 680 gr
El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...
La Finestra sul Cel
1LOT
Arrel de llot en pols
L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....