Crema contorn d' ulls BIO

Ref: AR20
Cantidad: 15 ml
17,85 €
Impostos inclosos
Quantitat
Argital
favorite_border Guardar per a més tard

Argital lanza un tratamiento específico para el contorno de ojos. Con ingredientes naturales como el gel de arcilla verde y un conjunto de aceites essenciales para tratar esta zona tant delicada de arrugas y ojeras. Así, tu rostro se verá con menos fatiga y más descansado. ¡Cuida tu mirada !

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Euphrasia Officinalis Extract*, Helichrysum Italicum Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Alcohol*, Solum Fullonum, Persea Gratissima Oil*, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Lavandula Hybrida Oil*, Rosa Damascena Flower Oil.

Aplique una capa delgada de crema sobre la piel limpia todos los días, evitando el contacto directo con los ojos. Masajear suavemente hasta que se absorba.

6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

La Finestra sul Cel

1FAINRI

Farina integral d' arròs

Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Argital

AR19

Llet netejadora vegetal BIO

Llet netejadora i hidratant facial indicada per a tot tipus de pell. Sense conservants....

Vivani

VI042

Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Olivat

1OLIVAT

Oli d' alvocat BIO

Oli d' alvocat verge extra procedent d' agricultura ecològica. El seu lleuger sabor a alvocat madur i la seva textura més densa que l'oli d'oliva el converteixen en el condiment ideal per afegir a amanides, preparar salses o ruixar sobre verdures ja cuites per donar-los més sabor i cremositat. A més, l'oli d'alvocat es pot fer servir per fornir, cuinar a foc lent o fins a temperatures de...

La Finestra sul Cel

1GRAF

Grissines integrals d'espelta

Grissines integrals d' espelta procedent d' agricultura ecològica. Ideals per picar entre hores o acompanyar menjars. Presentats en còmodes minipacks....

La Finestra sul Cel

1FAFA

Farina d' espelta 500 gr

Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Alce Nero

AN013

Lacits de blat dur bio

La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.

Vivani

VI018

Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.