Vinagre de umeboshi 250 ml

Ref: 1ACIUME
Quantitat: 250 ml
4,15 euros
Impostos inclosos
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé.

Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.

Al·lèrgens:

Produït en un establiment que també utilitza soja i cereals que contenen gluten.

Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat.

kcal.10
kJ.44
Hidrats de carboni1,80
dels quals, sucres0,70
Proteïnes0,70
Greixos:<0,1
de les quals, saturades<0,1
Fibra alimentària0,30
Sal24,60
6 altres productes en la mateixa categoria:
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Yipsophilia

Y15

Llet virginal nº1 50ml

Aigua floral balsàmica. Elaborada amb exòtiques resines balsàmiques, aquesta loció 100% vegetal, refresca, hidrata i revitalitza de manera immediata la pell. És una font natural de benestar amb efecte descongestionant per a pells de tota mena i edat. Alleuja i suavitza la pell sensible i delicada....

Taste of Nature

TN008

Barrita de fruits secs amb poma i canela

Deliciosa barreta de fruits secs i llavors amb tropes de poma deshidratada i canela. Dulcificada amb sirope d'agave i amb un original toc agridulce, és perfecta per als amants dels snacks sabrosos. Elaborada amb ingredients de cultiu ecològic, està certificada com a gluten free i és apta per a vegans. ...

Argital

AR12

Xampú amb pomera BIO

Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....

Cocomi

CC02

Oli de coco verge BIO 500ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....