Vinagre de umeboshi 250 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé.
Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.
Produït en un establiment que també utilitza soja i cereals que contenen gluten.
Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat.
kcal. | 10 |
---|---|
kJ. | 44 |
Hidrats de carboni | 1,80 |
dels quals, sucres | 0,70 |
Proteïnes | 0,70 |
Greixos: | <0,1 |
de les quals, saturades | <0,1 |
Fibra alimentària | 0,30 |
Sal | 24,60 |
Quinua Reial
QR009
Farina de quinoa real bio 100% Plastic free
La farina de Quinua Reial és l'ingredient perfecte per preparar pastissos, bessó o galetes sense gluten....
Alce Nero
AN003
Penne de blat dur integral
Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....
Yipsophilia
Y15
Llet virginal nº1 50ml
Aigua floral balsàmica. Elaborada amb exòtiques resines balsàmiques, aquesta loció 100% vegetal, refresca, hidrata i revitalitza de manera immediata la pell. És una font natural de benestar amb efecte descongestionant per a pells de tota mena i edat. Alleuja i suavitza la pell sensible i delicada....
Taste of Nature
TN008
Barrita de fruits secs amb poma i canela
Deliciosa barreta de fruits secs i llavors amb tropes de poma deshidratada i canela. Dulcificada amb sirope d'agave i amb un original toc agridulce, és perfecta per als amants dels snacks sabrosos. Elaborada amb ingredients de cultiu ecològic, està certificada com a gluten free i és apta per a vegans. ...
Argital
AR12
Xampú amb pomera BIO
Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....
Cocomi
CC02
Oli de coco verge BIO 500ml
Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.
La Finestra sul Cel
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
La Finestra sul Cel
1OLIGI
Oli de llavors de gira-sol BIO
Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....
La Finestra sul Cel
2ACIRI
Vinagre d' arròs 500 ml
El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...
La Finestra sul Cel
2ACIUME
Vinagre de umeboshi 500 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....