Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

Ref: 1MIRZO
Quantitat: 300 gr
9,96 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

soja* (36%), cebada fermentada* (30%), sal marina, agua. *de agricultura ecológica. Cebada fermentada con esporas de Koji (Aspergillus oryzae). Puede contener frutos de cáscara y cacahuetes.

Al·lèrgens:

Conté gluten i soja. Pot contenir traces de cacauets i fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Afegir al final de la cocció de sopes i verdures sense bullir abans. Per crear una deliciosa salsa perfecta per combinar amb verdures cuites i amanides, agafar una cullerada de Miso, 3 cullerades de Tahin i una mica de vinagre d'arròs o llimona i barrejar. El Miso ja és un aliment salat pel que no cal afegir sal als plats elaborats amb aquest aliment. Conservar en lloc fresc i sec. Un cop obert conservar en nevera.

kcal.145
kJ.606
Hidrats de carboni14,6
dels quals, sucres5,6
Proteïnes11,6
Greixos:5,6
de les quals, saturades0,72
Fibra alimentària5,1
Sal11,5
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK005

Suc de pastanaia lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de pastanaguesa, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, naturalment aromàtiques, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del...

Preu base -25%

BioHappy

BHP119

Bàlsam de mans emolent plastic free

Elaborat amb oli d' ametlles bio, oli de ricí, insaponificable d' oli d' oliva, cera de gira-sol i vitamina E. Consistència lleugera i de fàcil absorció, deixa un delicat aroma a vainilla i un toc oriental a les mans.

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...