Producto pruebas

Ref: 1TEST
Quantitat: 250 ml
0,00 euros
Impostos inclosos
  • Bio
  • Gluten free
  • Plastic free
  • Vegan

Certificat per:

BIO pruebas bio text
favorite_border Guardar per a més tard
descripcion pruebas
Pruebas ingredientes
Alérgenos:Pruebas alergenos
* d' agricultura ecològica
pruebas modo uso
kcalbb
kJaa
Greixoscc
De les quals, saturadesdd
Hidrats de carboniee
Dels quals, sucresff
Fibra alimentàriagg
Proteïneshh
Salii
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

També podria interessar-li
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1BEAV

Beguda de avantatja 1l

Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.