Bolsas de Hipérico, planta Herbes del Moli bio 40g (cja 6 uds)
kcal | |
kJ | |
Greixos | |
De les quals, saturades | |
Hidrats de carboni | |
Dels quals, sucres | |
Fibra alimentària | |
Proteïnes | |
Sal |
La Finestra sul Cel
1PANES
Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO
Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.
La Finestra sul Cel
1BIMAT
Galetes del matí
Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....
La Finestra sul Cel
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
Voelkel
VK005
Suc de pastanaia lactofermentat BIO
Per a aquest suc lactofermentat de pastanaguesa, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, naturalment aromàtiques, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del...
La Finestra sul Cel
1ACIUME
Vinagre de umeboshi 250 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....