Bolsas de Hipérico, planta Herbes del Moli bio 40g (cja 6 uds)

Ref: HM049
Cantidad: 40 g
2,10 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Herbes del Moli

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PANES

Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO

Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Voelkel

VK005

Suc de pastanaia lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de pastanaguesa, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, naturalment aromàtiques, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

També podria interessar-li