Bolsas de Abedul, hojas Herbes del Moli bio 30g (cja 6 uds)

Ref: HM050
Cantidad: 30 g
1,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Herbes del Moli

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM022

Mini crackers sense gluten de blat sarraïn

Aquests mini crackers de blat sarraïn sense gluten són l'alternativa ideal de snack salat que estaves esperant. Elaborades a base de blat sarraïn, les galetes rodones tenen un sabor excepcional i una textura cruixent idònia per a tota la família. Elaborades amb ingredients 100% vegetals i de procedència ecològica. Ideals per untar amb els hummus clàssics i de remolatxa Germinal Bio.

La Finestra sul Cel

1PETIT

Galetes PETIT

Cruixents i delicioses galetes de blat ecològic dulcificades amb malta. Elaborades sense oli de palma i sense ou. Perfectes per a un esmorzar o berenar saludable. Aptes també per a vegans.

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

Le Moulin du Pivert

LMP002

Galetes temptació té verd matxa

Originals i sorprenents galetes temptació que combinen el sabor més intens del xocolate negre amb el sabor més fort del te verd matxa. Elaborades amb ingredients de cultiu ecològic, sense oli de palma i sense ou. Es presenten en un còmode format monodosi per portar-les on prefereixis i gaudir del seu sabor sempre que vulguis....

Biolu

BL003

Rentaplats màquina BIO 1l

Gel detergent ecològic per a rentaplats. Desgreixa bé i fa brillar plats i gots sense deixar ratlles. No deixa residus petroquímics a la vaixella. Frescura antiolor i és efectiu fins al programa ECO.

També podria interessar-li