Tableta de xocolata negre amb sal marina

Ref: AN237
Quantitat: 50 gr
3,10 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Sorprendente tableta de chocolate negro con sal marina elaborada sin leche y con un mínimo del 70% de puro cacao ecológico. Es el snack preferido de los apasionados del chocolate y su ligero toque a sal marina, le confieren un sabor intenso y único. Certificado como Fair Tarde y dulcificado con azúcar de caña orgánico.

Pasta de cacao*, azúcar de caña* (28%), manteca de cacao*, sal marina (0,4%), vainas de vainilla*.

Al·lèrgens:

No contiene lecitina de soja. Puede contener trazas de leche, avellanas y almendras.

* d' agricultura ecològica
kcal.589
kJ.2440
Hidrats de carboni33
dels quals, sucres27
Proteïnes8
Greixos:45
de les quals, saturades28
Fibra alimentària0
Sal0,40
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI016

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

Germinal

GMF003

Burger de cigrons i tomàquets secs sense gluten BIO

Les hamburgueses de cigrons i tomàquets secs estan elaborades amb ingredients de cultiu 100% ecològic i es caracteritzen per un intens i peculiar sabor a cigrons. Aquest llegum és font de proteïna vegetal a més de ser rica en fibra, ferro, potassi i calci. Com a resultat: un plat deliciós, vegan i sense gluten presentat en un còmode envàs de dues unitats llest per menjar....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

The Muesli Up

MUP002

Cops de civada fins Gluten Free 100% Compostable

Cops de civada fins ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. Un producte bàsic ideal per preparar un porridge amb la beguda vegetal que més et gusti, fruita i fruits secs. Certificat sense gluten i 100% vegetal....

Voelkel

VK040

Shot de jengibre Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, l' illa i el llimona en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 dosis. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !