Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Ref: AN152
Quantitat: 100 gr
4,15 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura No UE

favorite_border Guardar per a més tard

Tableta de chocolate con un 75% de puro cacao ecológico cultivado en la región de Talamanca, al sur-este de Costa Rica, y certificado como Fair Trade. Perfecta para deleitarse de un momento de paz.

Pasta de cacao*, azúcar de caña* (23%), manteca de cacao*, vainas de vainilla*. (Cacao min. 75%).

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de leche y frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica
kcal.588
kJ.2470
Hidrats de carboni29
dels quals, sucres24
Proteïnes9
Greixos:47
de les quals, saturades29
Fibra alimentària11
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI017

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI023

Xocolata amb Llet Superior 37% Equador BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1BRESAR

Break de blat sarracè

Snack lleuger i cruixent fet amb blat sarrací i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Argital

AR152

Col·lutori

Esbandida bucal elaborat amb ingredients naturals sense colorants, productes químics, conservants o fluor. A diferència de la majoria dels col·lutoris del mercat, no té cap mena d'edulcorant i un cop utilitzat deixa una sensació de frescor i neteja duradora. És anti-inflamatori, calma les engrunes, té una potent acció antibacteriana, preveu les càries, combat el mal alè...