• -10%

Avellana butter cup bio gluten free

Ref: 1CUPAVE
Quantitat: 25 g
2,26 € 10% de descuento
2,03 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-006 Agricultura UE/ NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Una versió ecològica dels clàssics snacks americans? La tenim! Enamórate de la nova butter cup de La Finestra sul Cel elaborada amb cobertura de xocolata negra crua i mantega de cacau i farcida de crema d'avellanes 100%. Endut amb sucre de coco i amb un toc de sal rosa, una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. Impossible resistir-se!

Xocolata negra cru* (Pasta de cacau cru*, Sucre de coco*, Mantega de cacau cru*) (42%), Mantega d'avellana torrada* (26%), Sucre de coco*, Oli de coco verge*, Mantega de cacau cru*, Sal rosa de l'Himàlaia. Cacau min. 34%.

Al·lèrgens:

Conté fruits de closca. Pot contenir traces de cacauet i sèsam.

* d' agricultura ecològica
kJ2601
kcal629
Greixos52
De les quals, saturades27
Hidrats de carboni29
Dels quals, sucres25
Fibra alimentària8,5
Proteïnes7,5
Sal0,5
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1SOFSAL

Tortugues d' arròs amb sal

Tortugues d' arròs amb sal elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1CUPCA

Cacahuete butter cup bio gluten free

¿Una versió ecològica dels clàssics snacks americans? ¡La tenim! Enamórat de la nova butter cup de La Finestra sul Cel elaborada amb cobertura de xocolata negre cru i manteca de cacau i farcida de crema de cacauet 100%. Endulçada amb sucre de coco i amb un toc de sal rosa, una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. ¡Impossible resistir-se!

La Finestra sul Cel

1RAWFRA

Energy ball frambuesa bio gluten free

Destaca por su dulzura natural y su vibrante color. La frambuesa se ha combinado con ingredientes nutritivos como dátiles y frutos secos para crear este capricho de forma natural. Certificada sin gluten y vegan. En formato individual para disfrutar de ella en cualquier momento snack.

La Finestra sul Cel

1BRERI

Break d' arròs

Snack lleuger i cruixent, elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

La Finestra sul Cel

1BRELEN

Break de llenties vermelles

Cruixents, sabrosos i irresistibles breaks de llenties vermelles. Un snack ric en proteïnes i sense oli ni sucre afegit. Prendre llegums mai serà tan fàcil amb els nous breaks ecològics i 100% vegetals de La Finestra sul Cielo. Només 89 kcal per ració.

La Finestra sul Cel

1RAWPI

Energy ball pistacho bio gluten free

El pistacho es el protagonista de esta bolita energética que cuenta con solo dos ingredientes, el mismo pistacho y el dátil. Está certificada gluten free y vegan. Un pequeño bocado redondo lleno de energía y en formato monodosis para tus snacks de media mañana o tarde.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...

Germinal

GM001

Galetes sense gluten farcides de crema de cacau

Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.

La Finestra sul Cel

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

Baies de goji de cultiu ecològic caracteritzades per la seva extraordinària capacitat antioxidant i alta concentració de vitamina C. A la Xina se les tracta com un aliment saludable i la seva medicina tradicional les utilitza com a ingredient imprescindible. Font important de proteïnes i fibra, són ideals per afegir en amanides i mueslis o elaborar postres i galetes....

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

La Finestra sul Cel

1MIRCO

Compota d' aranys

Compota d' aranys procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....