• -30%

Gel i xampú sensitive BIO 10l

Ref: BL026
Cantidad: 10.00
189,00 € 30% de descuento
132,30 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard

¡Gel i xampú sensitive ara en format granel! La millor forma per no generar residus i així salvar el nostre planeta. Aquest gel i xampú ecològic de Biolú , delicat i ric en extractes vegetals calmants és ideal per a persones amb pells especialment sensibles i per a nens, fins i tot molt petits (de fet, substitueix els dos productes per a nadons). D'acció immediata amb extracte de malva, eucalyptus, ylang ylang i tea tree (acció antibacteriana).

Aqua, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Tocopherol, Avena Sativa Bran Extract*, Passiflora Incarnata Flower Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Hydrolyzed Rice Protein, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl alcohol. **De aceites esenciales.

6 altres productes en la mateixa categoria:

Biolu

BL016

Gel i xampú BIO 250ml

Gel de dutxa i xampú ecològic refrescant i revitalitzant amb fragància vigoritzant i olis essencials de menta, mandarina, taronja i llimona. Es pot fer servir a diari pels seus ingredients acuradament seleccionats que ajuden a protegir la pell de la deshidratació.

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

Argital

AR132

Bàlsam vegetal BIO

Condicionador vegetal compost per ingredients naturals que deixa els cabells suaus. Facilita un pentinat fàcil i està elaborat amb argila verda i oli de jojoba. Reestructurant. Sense conservants....

Precio base -30%

Biolu

BL025

Gel íntim BIO 10l

Gel íntim ecològic fresc, personalitzat i d'acció immediata amb extracte de malva, eucalyptus, ylang ylang i tea tree (acció antibacteriana). Aquesta barreja és un perfecte concentrat d' ingredients naturals, vitamines, extractes botànics i olis essencials, creant un producte únic i eficaç. Amb biolú tens una línia completa de productes ecològics en format granel, per ajudar així a salvar el nostre planeta i no generar residus. Omple la teva ampolla i evita el consum de plàstic!

Precio base -30%

Biolu

BL024

Sabó de mans i cara BIO 10l

Sabó de mans i cara ecològic fresc, personalitzat i d' acció immediata amb extracte de llimona, bugada, ylang ylang. glicerina vegetal. Aquesta barreja és un perfecte concentrat d' ingredients naturals, vitamines, extractes botànics i olis essencials, creant un producte únic i eficaç. Amb biolú tens una línia completa de productes ecològics en format granel, per ajudar així a salvar el nostre planeta i no generar residus. Omple la teva ampolla i evita el consum de plàstic!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Biolu

BL002

Multiusos BIO 1l

Desgreixador perfumat multiusos amb oli essencial de taronja ecològica. Llest per usar, elimina qualsevol tipus de brutícia i actua a l'instant. Ideal per a totes les superfícies de cuina, rajoles, accessoris de bany, vidre i mobles.

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

Quinua Reial

QR010

Gra negre de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100%

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....