Amanida de patata i alvocat amb veganesa de mostassa

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Ensaladas

Tipus

Ensaladas

Categoria

Ingredients

2 patatas

½ aguacate cortado en láminas

4 tomates secos

1/2 cebolla roja

Eneldo y cebollino fresco

Veganesa de mostaza

50 ml de bebida de avena en vidrio

100 g de alubias cocidas

100 ml de aceite de girasol

2 cdas. de vinagre de manzana

2 cdas. de mostaza

Sal i pebre mòlta al gust

Passos

1. Pon una cazuela al fuego con las patatas y cubre con agua. Añade un poco de sal y deja cocer unos 15 minutos. Escurre bien y deja enfriar.

2. Prepara la cebolla encurtida. Pon en un cazo la cebolla cortada en juliana y añade el vinagre, el agua, la sal y la pimienta. Deja que rompa a hervir y luego deja enfriar. Conserva la cebolla encurtida en un tarro en la nevera, dura hasta3 semanas.

3. En una ensaladera combina las patatas, las hojas verdes, el aguacate, los tomates secos y la cebolla encurtida.

4. Para la veganesa tritura todos los ingredientes con una batidora. Salpimienta al gusto y aliña la ensalada con esta salsa. Añade el eneldo y el cebollino por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1RÈ

Vinagre de poma BIO

Vinagre de poma procedent d' agricultura ecològica amb un 5% d' acidesa. Embotellat sense pasteurització perquè conservi totalment les seves característiques. Elaborat per fermentació natural. Ideal per alleunyar amanides. Sense filtrar. Sense pasteuritzar.

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

6 altres productes en la mateixa categoria: