Fideuá de alga hiziki

Ref: receta_124

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Segundo

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 250g de fideos de fideuá
  • Media cebolla
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • Medio pimiento rojo, cortado a tiras
  • 100 gr de guisantes
  • 4 alcachofas
  • Un puñado de alga hiziki, remojada y hervida durante 15 minutos
  • Agua
  • Sal
  • Aceite extravirgen de oliva

Passos

1. Sofreír el pimiento con la cebolla, los guisantes y las alcachofas durante 3 minutos.

2. Añadir el alga hiziki en trozos pequeños y seguir sofriendo durante 3 minutos más.

3. Añadir el pimentón y freír unos segundos.

4. Añadir los fideos y el agua y rectificar de sal si es necesario.

5. Hervir hasta que los fideos estén cocidos y el caldo desaparezca.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1HIJI

Algues marines Hijiki

Algues d' un color verd fosc que creixen a les roques. Un cop cuites són un deliciós afegit a les amanides. També es poden combinar amb plats de verdures crues o cuites. Ús aconsellat: 4 grams per persona, equivalent a 1 pel·lícula d'alga cuita, una vegada per setmana....

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

6 altres productes en la mateixa categoria: