Seitán al pebre

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Segon plat

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

200 g de seitán natural bio

200 ml de caldo de verduras

100 ml de nata vegetal

1 diente de ajo pelado

1 cda. de pimienta negra en grano

½ cdta. de tomillo seco

Para acompañar

½ vaso de arroz basmati

1 vaso de agua

Cebolleta finamente picada

Sésamo 

Passos

1.Pon una sartén al fuego con un chorrito de aceite de oliva virgen extra. Dora los medallones de seitán unos 3-4 minutos por cada lado. Resérvalos.

2.En la misma sartén añade un poco más de aceite de oliva y sofríe el ajo entero y la pimienta.

3.Retira el ajo y añade el caldo de verduras, la nata y el tomillo. Deja reducir la salsa unos 10 minutos y añade sal al gusto.

4.Incorpora el seitán de nuevo a la sartén y cocina todo junto 5 minutos. ¡Listo para comer!

5.Puedes acompañar el seitán a la pimienta con unos espárragos verdes salteados.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

SJA28

Nata de soja per cuinar 200ml

La nata és una especialitat culinària a base de soja d' origen 100% vegetal, una perfecta alternativa a la nata de llet, ideal per a vegetarians i vegans. Un ingredient culinari amb el qual podràs crear plats lleugers i creatius. Ideal per a plats de pastes, arrossos, salsa, beixamel, o postres. Sense sucres afegits. Alt en omega 3.

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: