Arnadi

Ref: receta_198

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Aperitivo

Tipus

Snack

Categoria

Ingredients

  • Calabaza asada
  • 200 g de sirope de arroz
  • 250 g de almendra molida
  • La cáscara de un limón
  • Una pizca de canela en polvo
  • 200 g de castañas hervidas y pasadas por la batidora
  • Almendra laminada

Passos

1.Con una cuchara, sacar la pulpa de la calabaza y machacarla bien con un tenedor.

2.Añadir la almendra molida, el sirope de arroz y el puré de castaña y mezclar bien.

3.Añadir la canela y la cáscara de limón y remover un poco más.

4.Colocar la mezcla en una cazuela de barro y poner unas almendras laminadas por encima.

5.Llevar a horno suave (150º) durante 1 hora y media.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: