La Finestra sul Cel
1FAFA
Farina d' espelta 500 gr
Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
Fàcil
Dificultat3 horas
PreparacióAperitivo
TipusPizza
Categoria1. Para elaborar la masa, mezclar en un bol la harina, la levadura y una pizca de sal. Añadir suavemente el agua, ligando bien hasta obtener una masa que no se pegue a los dedos.
2. Dejar reposar cubierta con un trapo durante 2 a 3 horas. A continuación, añadir el aceite amasando nuevamente la masa y dejarla que repose mientras preparamos la cobertura.
3. Para la cobertura, rehogar la cebolla con una pizca de sal, en una sartén con aceite a fuego medio-alto durante unos 5 minutos. Bajar la llama y dejar que se siga pochando hasta que esté bien tierna y doradita.
4. Extender la masa de la pizza sobre una bandeja de horno espolvoreada con harina.
5. Añadir a la masa la passata de tomate y la cebolla
6. Como toppings podemos usar las verduras de temporada, las aceitunas deshuesadas, el orégano seco y la albahaca fresca picadita.
7. Poner a calentar el horno a 220º.
8. Hornear en el horno caliente durante unos 10 minutos.
La Finestra sul Cel
1FAFA
Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
Sunnita
1KALA
Excel·lents olives kalamon procedents de Grècia. Elaborades a partir de la tradicional i sabrosa recepta grega, són ideals per afegir a amanides o prendre com a aperitiu....
La Finestra sul Cel
1PASSATA
Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...