Pizza d' espelta amb verdures

Ref: receta_106

Fàcil

Dificultat

3 horas

Preparació

Aperitivo

Tipus

Pizza

Categoria

Ingredients

  • Para la masa de la pizza:
  •  
  • 250 gr. de harina integral de espelta
  • 15 gr. de levadura
  • 1/2 vaso de agua templada
  • 2 c.s. de aceite (si está aromatizado con algunas especias mucho mejor)
  • Sal marina

  •  
  • Para la cobertura:
  •  
  • 2 cebollas
  • Aceitunas negras arrugadas deshuesadas
  • Verduras de temporada
  • Orégano
  • Albahaca fresca

Passos

1. Para elaborar la masa, mezclar en un bol la harina, la levadura y una pizca de sal. Añadir suavemente el agua, ligando bien hasta obtener una masa que no se pegue a los dedos.

2. Dejar reposar cubierta con un trapo durante 2 a 3 horas. A continuación, añadir el aceite amasando nuevamente la masa y dejarla que repose mientras preparamos la cobertura.

3. Para la cobertura, rehogar la cebolla con una pizca de sal, en una sartén con aceite a fuego medio-alto durante unos 5 minutos. Bajar la llama y dejar que se siga pochando hasta que esté bien tierna y doradita.

4. Extender la masa de la pizza sobre una bandeja de horno espolvoreada con harina.

5. Añadir a la masa la passata de tomate y la cebolla

6. Como toppings podemos usar las verduras de temporada, las aceitunas deshuesadas, el orégano seco y la albahaca fresca picadita.

7. Poner a calentar el horno a 220º. 

8. Hornear en el horno caliente durante unos 10 minutos.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1FAFA

Farina d' espelta 500 gr

Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

Sunnita

1KALA

Olives gregues kalamon

Excel·lents olives kalamon procedents de Grècia. Elaborades a partir de la tradicional i sabrosa recepta grega, són ideals per afegir a amanides o prendre com a aperitiu....

Precio base -20%

La Finestra sul Cel

1PASSATA

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

6 altres productes en la mateixa categoria: