Vinagre de umeboshi 250 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé.
Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.
Produït en un establiment que també utilitza soja i cereals que contenen gluten.
Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat.
kcal. | 10 |
---|---|
kJ. | 44 |
Hidrats de carboni | 1,80 |
dels quals, sucres | 0,70 |
Proteïnes | 0,70 |
Greixos: | <0,1 |
de les quals, saturades | <0,1 |
Fibra alimentària | 0,30 |
Sal | 24,60 |
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
La Finestra sul Cel
2TAMA
Tamari biològic 500 ml
Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....
Quinua Reial
QR045
Quinoa Reial tres colors en gra 2kg
El gra de tres colors està compost per Quinua Reial blanca, negra i vermella. La seva barreja de sabors, textures i colors és idònia per crear plats originals i sofisticats.
Germinal
GMF014
Hummus clàssic sense gluten BIO
Hummus clàssic elaborat amb ingredients 100% naturals i ecològics. Un hummus especial ja que els cigrons estan rehidratats per facilitar la digestió del llegum. A més, està fet únicament amb oli d' oliva extra. Sense gluten certificat i 100% veguen. L'snack proteic més nutritiu i deliciós!
La Finestra sul Cel
1FAINFA
Farina integral d' espelta BIO
Farina integral d' espelta procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1AMA
Amassake d' arròs integral
L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...
Argital
AR61
Argila verda fina 2.5 kg
Argila verda assecada al sol finament mòlta. Per a mascaretes, cataplasmes, pediluvis o banys. Facial i corporal. 100% natural....
Germinal
GMF001
Burger de trigo sarraceno y aceitunas sin gluten BIO
Les hamburgueses de blat sarraïn i olives són un plat senzill però molt sabres, gràcies al sabor particular i intens del blat sarraïn, un cereal ric en minerals com el manganès i el coure i les olives, un fruit amb un alt contingut en vitamines E i A i antioxidants. Elaborades amb ingredients 100% d'agricultura ecològica, aquestes burgers veganes i sense gluten són font de prot...
La Finestra sul Cel
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
La Finestra sul Cel
1OLIGI
Oli de llavors de gira-sol BIO
Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....
La Finestra sul Cel
2ACIRI
Vinagre d' arròs 500 ml
El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...
La Finestra sul Cel
2ACIUME
Vinagre de umeboshi 500 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....