Brownie de azukis

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

400gr de azukis

60 g de cacao en polvo

190 g de sirope de arroz

1 cucharada de canela

85 g de crema de cacahuete

1 pizca de sal

75 g de chocolate negro triturado

Para el topping:

2 cucharadas de cacao

1 cucharada de aceite de coco

1 cucharada de sirope

Frambuesas

Passos

1. Cocinamos las azukis y reservamos en una taza bien escurridas.

2. Vertemos todos los ingredientes del relleno en un procesador de alimentos, menos el chocolate.

3. Trituramos hasta conseguir una textura homogénea, si fuera necesario añadimos un poco de agua o bebida vegetal al gusto.

4. Incorporamos el chocolate picado y mezclamos bien.

5. Forramos un molde de papel de cocina y vertemos la mezcla.

6. Horneamos en un horno precalentado a 180 grados durante unos 20-25 minutos.

7. Mientras preparamos la salsa de chocolate mezclamos el cacao con la melaza y el aceite de coco hasta que nos quede una crema bien integrada.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AZU

Azukis 100% compostable

Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria: