Alga marina Kombu BIO deshidratada

Ref: 1KOMBU
Quantitat: 50 gr
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana.

Procedent d' agricultura ecològica, cultivada en piscifactoria.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens:

Pot contindre traces de soja, peix, gluten, fruits de closca, sèsam, crustacis i mol·luscs.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec. Mode d' ús: submergir en aigua amb una mica de sal durant 20 minuts, canviar l' aigua i mantenir-la en remull durant 20 minuts. Quan s'hidrata, augmenta el seu pes en sec 7 vegades. Cuineu per uns 35-40 minuts.

1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

Alce Nero

AN057

Salsa de tomàquet amb alfàbrega BIO

Salsa de tomàquet aromàtica amb un deliciós i delicat toc d'alfàbrega per afegir en qualsevol recepta i gaudir d'una salsa de sabor natural i inconfundible. Elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'alta qualitat....

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.