Bolsas de Equinacea, raíz Herbes del Moli bio 60g (cja 6 uds)

Ref: HM039
Cantidad: 60 g
4,25 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Herbes del Moli

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Frullà

NN005

Puré de poma Doypack

Puré de pomes procedents de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit. Presentat en un pràctic envàs amb tancament per gaudir en qualsevol moment del dia. Ideal com berenar o esmorzar per als més petits així com per a esportistes i amants del sabor natural de la fruita.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1PIZZA

Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Esponjoses masses de pizza elaborades amb blat blanc i blat integral de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Machandel

MC001

Mostassa fina BIO

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.

També podria interessar-li