Puré de poma Doypack

Ref: NN005
Quantitat: 100 gr
1,05 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Frullà

Certificat per:

BIO

IT-BIO-007 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard

Puré de pomes procedents de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit. Presentat en un pràctic envàs amb tancament per gaudir en qualsevol moment del dia. Ideal com berenar o esmorzar per als més petits així com per a esportistes i amants del sabor natural de la fruita.

Manzana*.

* d' agricultura ecològica

Consumir directamente. No permitir que los niños jueguen sin supervisión con el tapón. Una vez abierto, mantener refrigerado y consumir dentro de 24 horas. Conservar en un lugar seco lejos de fuentes de calor.

kcal.59
kJ.250
Hidrats de carboni13
dels quals, sucres13
Proteïnes0,40
Greixos:0,20
de les quals, saturades0,01
Fibra alimentària1,80
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Frullà

NN019

Puré de poma i plàtan Doypack

Cremós puré de poma i plàtan procedent de cultiu ecològic sense additius, conservants o colorants. Naturalment dolç, no conté sucres afegits i el seu còmode format Doypack et permetrà gaudir de tots els beneficis de la fruita d'una forma ràpida i pràctica.

Frullà

NN008

Puré de poma, prèssec i mango doypack

Nou puré tropical de poma, prèssec i mànec procedent de cultiu ecològic. Ingredients naturals sense additius, conservants o colorants. Amb el dolç de la pròpia fruita, no conté sucres afegits i el seu còmode format Doypack et permetrà gaudir de tots els beneficis de la fruita d'una forma ràpida i pràctica. Ideal per als més peques!...

La Finestra sul Cel

1PUMAN

Puré de manzana y mango BIO

Puré de manzana y mango elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad.

La Finestra sul Cel

1MORCO

Compota de mora

Compota de mora procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peres de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit, presentat en un còmode envàs amb tancament. Una nova manera senzilla i pràctica de menjar fruita en qualsevol moment del dia. Tres sabors per triar: poma; pera; illa, pera i arans. Ideal per a grans i petits, amants del sabor dolç del natural....

Frullà

NN023

Baby Frullà puré de manzana y melocotón 100gr

Puré de manzana y melocotón procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. ¡Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Voelkel

VK036

BioZisch Guarana Cola bio

Beguda refrescant amb gas procedent de brollador amb guaranà i amb cafeïna natural. BioZisch Guaraná Cola de Voelkel deu el seu sabor delicadament aromàtic a un extracte d'herbes i espècies procedents de collita sostenible i agricultura ecològica. La cafeïna natural del guaranà proporciona l' efecte característic i estimulant de les begudes de cua. Els indis sud-americans ja sabien i apreciaven l'efecte vigoritzant de la planta de guaranà, que subministra energia per al cos i la ment durant moltes hores, ja que la cafeïna s'allibera gradualment.

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Yipsophilia

Y19

Oli facial regenerant 30 ml

Rejoveneix i reafirma. L'OLI FACIAL REGENERANT és un valuós tractament de bellesa que aporta a la pell una equilibrada composició en àcids grassos insaturats (omega 3, 6 i 9) i nombrosos principis vegetals antioxidants. Gràcies a la riquesa dels seus nutrients, aquesta fórmula hidrata, regenera, alisa i manté una pell sana i bonica. La seva aplicació regular millora visiblement la fermesa de...

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!