Bolsas de Hibisco, flores Herbes del Moli bio 30g (cja 6 uds)

Ref: HM003
Cantidad: 30 g
2,10 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Herbes del Moli

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM022

Mini crackers sense gluten de blat sarraïn

Aquests mini crackers de blat sarraïn sense gluten són l'alternativa ideal de snack salat que estaves esperant. Elaborades a base de blat sarraïn, les galetes rodones tenen un sabor excepcional i una textura cruixent idònia per a tota la família. Elaborades amb ingredients 100% vegetals i de procedència ecològica. Ideals per untar amb els hummus clàssics i de remolatxa Germinal Bio.

La Finestra sul Cel

1MINIR

Mini crackers de blat amb romaní

Minicrackers de blat amb romaní elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc....

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC001

Mostassa fina BIO

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.

També podria interessar-li