Tiramisú de amazake

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 min

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

100 g de anacardos

300 g de tofu (peso escurrido)

2-4 cdas. de amazake de arroz integral

150 ml de bebida de avena BIO

3 cdtas. de extracto de vainilla

150 ml de café espresso

18 galletas integrales de espelta

3 cdas. de cacao en polvo

Passos

1. Pon los anacardos a remojo con agua templada durante al menos 2 horas.

2. Después escúrrelos y ponlos en el vaso de la batidora. Añade el tofu escurrido, el amazake de arroz, la bebida de avena y una cucharadita de vainilla. Tritura hasta obtener una crema sedosa.

3. Para montar el tiramisú coge un recipiente de unos 15x22 cm. Pon el café y el extracto de vainilla en un bol. Sumerge las galletas unos segundos y vete poniéndolas cubriendo el recipiente.

4. Encima pon 1/3 de la crema y espolvorea un poco de cacao. Ahora otra capa de galletas mojadas en café y otra de crema. Así hasta tener 3 capas de galletas y 3 de crema.

5. Termina cubriendo el tiramisú con cacao y lo déjalo en el frigorífico al menos 4 h para que coja cuerpo, queda más rico de un día para otro.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

AN183

Café arábica especial para cafetera espresso

Café molido de Comercio Justo arábica, especial para cafetera espresso cultivado en las montañas de Costa Rica, Nicaragua y Perú. De tueste medio y sabor intenso. Un placer 100% ecológico....

La Finestra sul Cel

1BIFAR

Galetes integrals d' espelta

Galetes integrals d' espelta elaborades amb oli de gira-sol. Cruixents i sabroses, contenen només farina d'espelta i estan dulcificades amb malta. Són riques en fibra i ideals per a l'esmorzar o el berenar. Perfectes també per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

6 altres productes en la mateixa categoria: