Pasta konjac Lasaña

Ref: SLE04
Quantitat: 400 gr
3,27 euros
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Slendier

Certificat per:

BIO

CN-BIO-141 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Original pasta de lasaña Slendier elaborada a base de Konjac de procedència ecològica. Aquesta arrel originària del Japó destaca pel seu baix contingut en calories i és ideal per preparar una sorprenent lasanya amb verdures digestiva, deliciosa i sense gluten. Font de fibra i apta per a vegans.

Aigua, farina de konjac (5%).

* d' agricultura ecològica

Escorre el líquid, glop bé amb aigua, herva en aigua calenta durant aproximadament 1 minut, escorre i agregueu a salses per pasta, saltejats, sopes o amanides.

kcal.12
kJ.50
Hidrats de carboni1
dels quals, sucres1
Proteïnes1
Greixos:1
de les quals, saturades1
Fibra alimentària6
Sal0,01
5 altres productes en la mateixa categoria:

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...

Preu base -10%

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Slendier

SLE01

Pasta konjac Espaguetis BIO

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...

Slendier

SLE02

Pasta konjac Arròs

Sorprenent i livià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d' aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l' arròs tradicional. ¡Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificad...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -25%

La Finestra sul Cel

2MARÇ

Malta d' ordi 900 gr

Sirope de malta d' ordi procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. A més, aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès o per untar biscottes o torrades....

La Finestra sul Cel

1BREMA

Break de blat de moro

Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

Argital

AR132

Bàlsam vegetal BIO

Condicionador vegetal compost per ingredients naturals que deixa els cabells suaus. Facilita un pentinat fàcil i està elaborat amb argila verda i oli de jojoba. Reestructurant. Sense conservants....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Le Moulin du Pivert

LMP008

Delícia twibi d'arròs

Sandvitx twibi d'arròs elaborat amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i apte per a persones veganes. Una combinació antioxidant de sabor i de textura ideal per prendre com a snack a qualsevol hora del dia. Presentat en un còmode format individual per emportar-te'l allà on vulguis....

També podria interessar-li
Preu base -10%

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...