Maciotta alternativa vegetal al queso semi duro vegan BIO

Ref: FDM002
Cantidad: 0.20
5,68 €
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan

Certificat per:

BIO

IT BIO 006 Agricultura UE/NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Disfruta de una alternativa 100% vegetal al queso semi duro de origen animal. Un producto elaborado con almendras italianas ecológicas y con una textura que permite un corte perfecto. Combínalo en una tabla de “quesos” y frutos secos; añádelo al sándwich del desayuno o completa una rica ensalada. Producto 100% vegan. Sabor clásico

Bebida de almendra* 34,3% (agua, harina de almendra pelada* y desgrasada 20%), emulsión de almendra* 33,3% (agua, aceite de coco*, harina de almendra pelada y desgrasada*, 12,1%), aceite de coco*, fécula de patata*, almidón de maíz*, espesante: agar-agar, sal rosa del Himalaya, espesante: goma xantana, inulina de agave*, aromas naturales.

Al·lèrgens:

Conté fruits de closques i pot contenir traces de cacauets i de sèsam.

* d' agricultura ecològica

Consum directe. Conservar en refrigerador a temperatura 4ºC +/- 2ºC. Una vergonya, consumir el producte dins dels 7 dies.

kcal.256
kJ.1058
Hidrats de carboni15,30
dels quals, sucres1,70
Proteïnes4,70
Greixos:19,50
de les quals, saturades17
Fibra alimentària3
Sal1,60
6 altres productes en la mateixa categoria:

FDM010

Crema untable de cebollino vegan BIO

Sabrosa crema untable elaborada amb ingredients 100% vegetals, amb base ametlles italianes. Ideal per preparar piadines farcides; com a base per a una pizza de verdures o per preparar canapès farcits. 100% vegan. Al ceba

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Soon

SOON001

Yogur de coco natural BIO

Gaudeix d'aquest deliciós iogurt vegetal de coco natural que s'adapta a tots els usos, desitjos i apetits. Una recepta deliciosa a base de llet de coco procedent de comerç just i sense sucres afegits. Un producte fabricat a Bretanya, a la seva fàbrica de Noyal-sur-Vilaine (Ille-et-Vilaine).

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PANZEFUN

Panzerotto de bolets funghi vegan BIO

Deliciosa barreja de pasta fresca farcida de bolets funghi elaborada a mà i amb ingredients 100% d'origen ecològic. La barreja dels bolets amb el sabor del porro ens ofereix un plat molt interessant per combinar amb una crema d'anacòdris i un toc de pebre negre. ¡Duem el sabor d'itàlia fins al teu plat!...

La Finestra sul Cel

1LASAVER

Lasaña de verduras vegan & gluten free BIO

Et traiem la primera lasanya 100% bio, vegana, sense gluten i llista per menjar! Una combinació de fines capes de pasta, ragú elaborat amb soja texturitzada, tomàquets i beixamel vegetal. Escalfar i... ¡llest per gaudir de l'autèntic sabor de la lasanya italiana! ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PANZECA

Panzerotto de calabaza & almendras caramelizadas vegan BIO

Deliciosa pasta fresca tipus panzerotto elaborada a mà i farcida de carbassa i ametlles caramelitzades d' origen ecològic. A més de ser 100% vegetal, la massa de la pasta està feta amb cúrcuma que li atorga un sabor intens i un color ataronjat ideal per sorprendre els teus. ¡Gaudeix d'aquesta combinació i sumem-te a la Itàlia més autèntica!...