Bardana bio

Ref: 1BARDA
Quantitat: 50 gr
8,95 €
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-001-AN

favorite_border Guardar per a més tard

Cultivada desde hace siglos por campesinos japoneses, la raíz de bardana es de las más utilizadas en Japón. Está elaborada siguiendo el método de conservación tradicional: la raíz viene cortada en finas tiras puestas después a secar al sol.

Raíz de bardana deshidratada*.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de sésamo y gluten.

* d' agricultura ecològica

Dejarla en agua a remojo durante una media hora y añadirla después en sopas o cocido hirviéndola unos 2 o 3 minutos. Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.

kcal.230
kJ.946
Hidrats de carboni18,20
dels quals, sucres5,30
Proteïnes8,50
Greixos:1,10
de les quals, saturades0,3
Fibra alimentària56,50
Sal<0,1
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

Precio base -50%

La Finestra sul Cel

1NIGA

Nigari (preparat per a tofu)

El nigari és el líquid que dóna com a resultat l' extracció de la sal de cuina de l' aigua de mar. Aquest nigari es prepara seguint el mètode tradicional, deixant-lo assecar al sol. No conté impureses o contaminants químics. Ric en oligoelements, és el millor quall per a la preparació del tofu....

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

La Finestra sul Cel

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

Baies de goji de cultiu ecològic caracteritzades per la seva extraordinària capacitat antioxidant i alta concentració de vitamina C. A la Xina se les tracta com un aliment saludable i la seva medicina tradicional les utilitza com a ingredient imprescindible. Font important de proteïnes i fibra, són ideals per afegir en amanides i mueslis o elaborar postres i galetes....

La Finestra sul Cel

1FAINRI

Farina integral d' arròs

Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Germinal

GM007

Galetes sense gluten de quinoa amb llavors de xocolata

Galetes de quinoa amb delicioses llavors d'autèntic xocolata. Certificades sense gluten. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal. Amb ingredients de cultiu ecològic.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!