Alga marina Kombu BIO deshidratada

Ref: 1KOMBU
Quantitat: 50 gr
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana.

Procedent d' agricultura ecològica, cultivada en piscifactoria.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens:

Pot contindre traces de soja, peix, gluten, fruits de closca, sèsam, crustacis i mol·luscs.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec. Mode d' ús: submergir en aigua amb una mica de sal durant 20 minuts, canviar l' aigua i mantenir-la en remull durant 20 minuts. Quan s'hidrata, augmenta el seu pes en sec 7 vegades. Cuineu per uns 35-40 minuts.

1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BREMA

Break de blat de moro

Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!