Amasake de civada

Ref: 1AMAVENA
Quantitat: 360 gr
5,75 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

CZ-BIO-001 AGRICULTURA UE/NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

El amasake de avena es una crema dulce y deliciosa ideal para ser consumida como postre o añadiéndole fruta, mermelada de frutas, crema de avellanas o crema de almendras. También se puede usar como base para la preparación de pudding o dulces. La fermentación del cereal se realiza añadiendo koji, un fermento natural que transforma la avena en esta deliciosa crema, sin usar enzimas artificiales. El amasake de La Finestra sul Cielo se elabora siguiendo el método artesanal japonés.

Agua, avena* (24%), Koji* (17%) (arroz*, aspergillus oryzae), sal marina blanca (0,2%).

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de frutos de cáscara y sésamo. Contiene gluten.

* d' agricultura ecològica

Producto pasteurizado. Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir en 5 días.

kcal.141
kJ.598
Hidrats de carboni27
dels quals, sucres12
Proteïnes3,6
Greixos:2,1
de les quals, saturades0,4
Fibra alimentària3
Sal0,25
2 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

Voelkel

VK040

Shot de jengibre Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, l' illa i el llimona en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 dosis. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !

Argital

AR16

Gel íntim vegetal BIO

Gel íntim vegetal molt suau i amb un ph similar al vaginal. Sense conservants ni SLS....

Voelkel

VK054

Suc de poma i granada demeter Bio

Descobreix el nou suc de poma i granada de Voelkel. Una combinació d'ingredients de cultiu biodinàmic que dona lloc a aquest suc, ideal per prendre a qualsevol hora del dia. La granada, una fruita de dolçor òptim amb una altíssima capacitat antioxidant es fusiona amb la reina de les fruites, la poma. Gaudeix d'aquest nou suc de qualitat Demeter.

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1SOFSAL

Tortugues d' arròs amb sal

Tortugues d' arròs amb sal elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1SOFSE

Tortugues d' arròs amb sèsam

Tortugues d' arròs amb sèsam elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, humus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1SOFSEN

Tortugues d' arròs sense sal

Tortugues d'arròs sense sal elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar. Sense gluten. 19kcal per tortita.

Quinua Reial

QR001

Tortites d' arròs amb quinoa real

Snack d'arròs amb quinoa real perfecte per picar entre hores o per preparar deliciosos canapès untats amb malta o cremes vegetals. La seva textura cruixent i el seu deliciós sabor permeten una gran varietat de combinacions dolces i salades per a tots els paladars....