Sirope d' arròs 400 gr

Ref: 1MARIZ
Quantitat: 400 gr
5,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades.

Harina de arroz*, agua.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de huevo, leche, soja, frutos de cáscara, sésamo y cacahuetes.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

kcal.317
kJ.1350
Hidrats de carboni78
dels quals, sucres60
Proteïnes0,6
Greixos:0,4
de les quals, saturades0
Sal0,05
1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2MARIZ

Sirope d' arròs 900 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

La Finestra sul Cel

1PUMEPE

Puré de poma i pera BIO

Puré de poma i pera elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat. ...

La Finestra sul Cel

1MINIFO

Mini crackers 100% espelta

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc.

Alce Nero

AN230

Galetes semi integrals amb petons de xocolata

Cruixents i delicioses galetes amb petons de xocolata negra. Elaborades només amb oli d' oliva extravirgen i farina integral de blat, destaquen per la seva tradicional i assolida recepta. Mullades en qualsevol llet vegetal, són un autèntic plaer en desfer-se el cacau i potenciar tot el seu sabor....

Voelkel

VK039

Suc de jengibre BIO

Realitzat amb ingredients orgànics de la més alta qualitat, aquest suc amb un toc picant i aromàtic, està fet a base de bulbs de genoll (97%) i suc de llimona. El jengibre és conegut per les seves moltes propietats, entre elles com a antinflamatori natural, com a estimulant gastrointestinal, tònic i expectorant, per als marejos... Aquest suc es pot usar de moltes maneres, ja sigui per donar un toc de sabor a tu te, en dolços, o fins i tot en salsa i amanits.

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

2MARIZ

Sirope d' arròs 900 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....