Tres Pimientas Molinillo Artemis bio 35g (cja 6 uds)

Ref: HM098
Cantidad: 35 g
4,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Artemis

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Machandel

MC002

Mostassa gruixuda BIO

Gaudeix de la deliciosa Mostaza Gruesa de Machandel! Un producte ecològic, saludable i sense gluten perfecte per donar als teus plats un sabor i un color diferents. Un encert als lledoners d'amanida, i un condiment màgic en innombrables plats. D' altra banda és una salsa que conserva el seu sabor original sense contenir additius ni conservants.

També podria interessar-li