Bolsas de Manzanilla Amarga Herbes del Moli 40g (cja 6 uds)
kcal | |
kJ | |
Greixos | |
De les quals, saturades | |
Hidrats de carboni | |
Dels quals, sucres | |
Fibra alimentària | |
Proteïnes | |
Sal |
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
La Finestra sul Cel
1NIGA
Nigari (preparat per a tofu)
El nigari és el líquid que dóna com a resultat l' extracció de la sal de cuina de l' aigua de mar. Aquest nigari es prepara seguint el mètode tradicional, deixant-lo assecar al sol. No conté impureses o contaminants químics. Ric en oligoelements, és el millor quall per a la preparació del tofu....
Quinua Reial
QR013
Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free
Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.
iChoc
IC001
Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE
Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.