Vinagre balsàmic de Mòdena BIO

Ref: 1VIBALMO
Quantitat: 250 ml
3,75 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard

Vinagre balsàmic de Mòdena elaborat amb raïms d' agricultura ecològica. Ideal per afegir en amanides i donar-li un sabor i una cremositat excepcional.

Vinagre de vi*, most de raïm concentrat*.

Al·lèrgens:

Conté sulfits

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec, allunyat d' olors fortes, evitant canvis forts de temperatura i no exposar-lo a la radiació solar. Producte estable a temperatura ambient.

2 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...

La Finestra sul Cel

1RÈ

Vinagre de poma BIO

Vinagre de poma procedent d' agricultura ecològica amb un 5% d' acidesa. Embotellat sense pasteurització perquè conservi totalment les seves característiques. Elaborat per fermentació natural. Ideal per alleunyar amanides. Sense filtrar. Sense pasteuritzar.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Quinua Reial

QR045

Quinoa Reial tres colors en gra 2kg

El gra de tres colors està compost per Quinua Reial blanca, negra i vermella. La seva barreja de sabors, textures i colors és idònia per crear plats originals i sofisticats.

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

La Finestra sul Cel

1SOFSE

Tortugues d' arròs amb sèsam

Tortugues d' arròs amb sèsam elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, humus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

Manuka Health

MH009

Mel de Manuka 500g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

Slendier

SLE09

Espaguetis d'Edamame sense gluten

Descobreix la nova pasta de Mongetes negres de Slendier. Ideal per als amants de la pasta bio que busquen reduir el consum de carbohidrats i calories, però que alhora volen gaudir del seu plat preferit de pasta. Un format molt recomanable per l'aportació en proteïnes i fibra. Destaca per la seva cocció ràpida de 3-5 minuts. No et quedis sense provar-la amb la teva salsa favorita de tomàquet i alfàbrega, amb tofu, amb pesto ... ¡Mai un plat de llegums ha estat tan irresistible!