Beguda d' arròs amb calci

Ref: 1BERICA
Quantitat: 1.00 l
2,50 € 15% de descuento
2,12 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-019-CT Agricultura UE / no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Exquisida beguda d'arròs amb calci sense sucre afegit. Elaborada amb grans sencers d' arròs italià procedent d' agricultura ecològica. Enriquida amb calci procedent d' algues marines Lithothamnium Calcareum. És una òptima alternativa sense gluten a la llet. El seu sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l'arròs.

agua, arroz* (15%), aceite de girasol*, alga Lithothamnium calcareum* (0,4%), sal marina, alga Chondrus crispus.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum. Un cop obert, conservar al frigorífic (a menys de 4 °C) i consumir en 3 dies. Agitar bé abans de fer servir.

2 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

La Finestra sul Cel

1BENOC

Beguda d' arròs amb avellanes 1l

Refrescant beguda d' arròs amb avellanes elaborada amb grans sencers d' arròs italià ecològic i avellanes. Amb un sabor dolç natural, és una òptima alternativa a la llet en totes les seves ocupacions. Envàs produït amb més d' un 80% de matèries primeres renovables. Impacte ambiental reduït. Sense lactosa i sense gluten.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FAINRI

Farina integral d' arròs

Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Germinal

GM001

Galetes sense gluten farcides de crema de cacau

Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.

La Finestra sul Cel

1FAFA

Farina d' espelta 500 gr

Farina d' espelta procedent d' agricultura ecològica, envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1BENOC

Beguda d' arròs amb avellanes 1l

Refrescant beguda d' arròs amb avellanes elaborada amb grans sencers d' arròs italià ecològic i avellanes. Amb un sabor dolç natural, és una òptima alternativa a la llet en totes les seves ocupacions. Envàs produït amb més d' un 80% de matèries primeres renovables. Impacte ambiental reduït. Sense lactosa i sense gluten.