Cayena Fruto Artemis bio 15g (cja 6 uds)

Ref: HM103
Cantidad: 15 g
2,70 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Artemis

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 otros productos en la misma categoría:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI030

Xocolata Blanc amb Vainilla Bourbon BIO

El millor xocolata blanc amb un intens aroma a vainilla. Aquesta creació d'una exquisita cremositat conté menys sucre i és menys dolç que altres xocolates blancs. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Machandel

MC001

Mostassa fina BIO

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

També podria interessar-li