Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sustitutivo del vinagre convencional. Acidez: 4,4%.
Agua, arroz integral* (20%). Acidez: 4,4%.
Producido en un establecimiento que también utiliza cereales que contienen gluten y derivados.
Abocar unes poques gotes directament sobre les verdures cuites o crues per assaborir el seu sabor. També es pot barrejar amb salsa de soja i oli o crema de sèsam per crear un ric condiment ideal per a amanides. Conservar el producte en un lloc fresc i sec, fora de l' abast de la llum directa i la humitat.
kcal. | 18 |
---|---|
kJ. | 75 |
Hidrats de carboni | 0,7 |
dels quals, sucres | 0 |
Proteïnes | 0,8 |
Greixos: | 0 |
de les quals, saturades | 0 |
Fibra alimentària | 0 |
Sal | 0,03 |
La Finestra sul Cel
1SOFSEN
Tortugues d' arròs sense sal
Tortugues d'arròs sense sal elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar. Sense gluten. 19kcal per tortita.
Taste of Nature
TN012
Barrita de fruits secs amb coco
¡La barrita més caribenya! Amb intens sabor a coco, aquesta barreta és una barreja deliciosa de fruits secs sencers a base d'ametlles, cacauets i anacardos amb tropes de coco fresc. Endulçada amb sirope d'agave, no conté gluten, per la qual cosa és perfecta com a snack a qualsevol hora del dia o com aportis natural per al teu esmorzar o berenar. 100% ecològica i apta per a vegans.
Olivat
1OLIVAT
Oli d' alvocat BIO
Oli d' alvocat verge extra procedent d' agricultura ecològica. El seu lleuger sabor a alvocat madur i la seva textura més densa que l'oli d'oliva el converteixen en el condiment ideal per afegir a amanides, preparar salses o ruixar sobre verdures ja cuites per donar-los més sabor i cremositat. A més, l'oli d'alvocat es pot fer servir per fornir, cuinar a foc lent o fins a temperatures de...