- Inici
- Blog
- Ingredients
- Natto Miso
Blog navigation
Natto Miso
- Un condiment japonès, molt preciat a la seva cuina, per la seva peculiar combinació de sabors.
- Con ingredientes muy particulares y fermentados: cebada, agua, sal marina, soja, jengibre, kombu, koji.
- Es una fermentación parecida al misos (aunque con menos tiempo), y con un sabor dulzón y especiado.
- Para usarlo, podemos hacer puré los ingredientes con un poco de agua hasta obtener una pasta fina, y luego poderla usar en:
- Sopas y caldos
- o Para acompañar platos de cereal y pasta
- o Para rollitos de arroz (sushis)
- o Para acompañar verduras, ensaladas
- o Para condimentar proteínas vegetales: tofu, seitan...
- o Para hacer salsas y pates
- o Como condimento fermentado, con poder de regenerar la flora intestinal.
- o Para hacer queso de tofu
- o En general para platos salados.
Publicat a:
Ingredients
Entrades de blog relacionades
-
L'espelta, un blat prehistòric
Publicat a: Ingredients10/12/20123620 visitasAfortunadament, avui dia és un dels cereals que s'ha posat més de moda i es pot trobar amb prou feines...Llegir més...
-
La pruna umeboshi, imprescindible per a les teves vacances
Publicat a: Ingredients19/06/20153733 visitasLes vacances estan a la volta de la cantonada, i segur que ja has començat a pensar quines coses vas encabir a la...Llegir més...
-
Kukicha: més que un te
Publicat a: Ingredients02/03/20162755 visitasEn l'enorme varietat d'aliments nutritius que trobem en la dieta macrobiòtica, el te té un lloc...Llegir més...
-
El bolet shiitake, una altra aliada per a la primavera
Publicat a: Ingredients10/05/20161794 visitasLa primavera arriba suaument aquest any... sembla que estigués demanant permís per instal·lar-se definitivament en...Llegir més...
-
Agar agar, l'alga perfecta per als teus plats estiuencs
Publicat a: Ingredients08/07/20162484 visitasProbablement l'agar-agar sigui l'alga ideal per a l'estiu per les seves qualitats relaxants i refredadores, les quals...Llegir més...