Un condiment japonès, molt preciat a la seva cuina, per la seva peculiar combinació de sabors.
El teu moment bio
¡Benvingut al teu petit racó fet amb molt d'amor!
Coneix tot sobre els nostres productes, descobreix increïbles receptes per sorprendre els teus i curiosa els nostres tips sobre aliments, intoleàncies i molt més.
-
Natto Miso
-
19 productes per a la teva farmaciola de viatge
19 productes imprescindibles per al teu viatge d'estiu, hivern o escapada.
-
Macrobiòtica per a principiants: El Kuzu.
Hauríem de tenir a casa sempre una mica de KUZU, per poder reforçar el nostre sistema digestiu en moments de debilitat, gasos, flatulències, inflamació, diarrees, gastroenteritis, malaltia de Crohn... (No es recomana clar està per a problemes de restrenyiment ni per a problemes de l'aparell respiratori).
-
Importància d' una bona hidratació a l' estiu
L'aigua constitueix un 70% del nostre cos i per tant per mantenir aquest equilibri hem de beure i ingerir aliments que continguin aigua per garantir una hidratació perfecta.
-
Importància de protegir-se dels raigs solars
Sempre pensem en la protecció solar quan anem a la platja, però poques vegades ens acordem que en qualsevol moment en què estem a l'aire lliure els raigs solars ens estan afectant
-
Macrobiòtica per a principiants: Fulles de Shiso
La fulla de shiso és una planta aromàtica amb fulles de dues varietats: color verd o color vermell/ violàci. El seu nom botànic és Perilla frutescens.
-
Ideas refrescantes para tu cocina de verano
En verano, no apetece demasiado cocinar, ir a la playa, caminar y tomar el sol, son algunas de las actividades que más apetecen en esta época del año. Te proponemos algunas ideas para que cuides de ti y tu familia sin pasar mucho tiempo en la cocina.
-
Los 6 mejores alimentos para este verano
El verano se acerca y con él, la subida de temperatura, la sequedad, la exposición al sol, el calor… El clima caluroso de la estación estival, nos predispone a consumir alimentos con una energía enfriadora, que nos refresquen, nos aporten humedad y nos relajen.
-
Las 5 maneras más sabrosas de cocinar el tofu.
El tofu es una proteína vegetal derivada de la soja, vulgarmente llamado “queso de soja” porque se obtiene cuajando la leche obtenida de esta legumbre.
-
Alimentació i cura per a una pell seca
Una de les claus principals per gaudir d'una pell sana, és parar atenció a la nostra alimentació. Evitar aliments que sobrecarreguen els nostres òrgans d'eliminació ens ajudarà a mantenir-los en perfecte estat per poder així eliminar àcids que altrament eliminaríem per la pell alterant-la.
-
-
Tus emociones y tus comidas están relacionadas. ¿Quieres saber cómo?
Ya estamos en primavera, y comenzamos a sentir esa vibración intensa de la energía primaveral que nos lleva a crear y a planificar nuevos proyectos. Los órganos asociados a la primavera y al elemento que la caracteriza, la madera, son el hígado y la vesícula biliar.