Té Sencha en filtres

Ref: 1BUSSE
Quantitat: 42 gr
4,09 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Té Sencha en filtros elaborado en la región de Uji, donde se produce el té japonés más famoso. En esta región, la familia Nagata cultiva, siguiendo el método tradicional, las hojas utilizadas para la elaboración de este té. Su delicado proceso de elaboración garantiza un sabor ligero y fresco, inconfundible y muy diferente del sabor que tienen los tés con fermentación.

Té Sencha*.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lugar fresco y seco. Hervir el agua y añadir un sobre de té Sencha por persona. Dejar reposar 5 minutos y servir.

kcal.2
kJ.8
Hidrats de carboni0,20
Proteïnes0,20
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

La Finestra sul Cel

1SOIGRA

Soja texturitzada fina

Soja texturitzada fina amb un alt contingut en fibra i proteïnes vegetals. Ideal per acompanyar qualsevol tipus de pasta o per elaborar receptes més completes com hamburgueses o albòndigues de soja....

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....