Malta d' arròs 400 gr

Ref: 1BIOMAL
Quantitat: 400 gr
3,73 euros
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO IT-BIO-014 AGRICULTURA UE
favorite_border Guardar per a més tard
Malta d' arròs elaborada seguint el mètode tradicional el qual permet obtenir una malta més rica en proteïnes, minerals i sucres complexos. Ideal per endur-se postres o per afegir en infusions, tes o cafès de cereals.
Aigua, arròs* (28%), ordi maltejada*.
Al·lèrgens: Pot contenir traces de soja, fruits de closca i cacauets.
* d' agricultura ecològica
Conservar en un lloc fresc i sec.
kcal.317
kJ.1346
Hidrats de carboni76,80
dels quals, sucres46,40
Proteïnes1,50
Greixos:0,40
de les quals, saturades0
Fibra alimentària0
Sal0,11
3 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2MARIZ

Sirope d' arròs 900 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

2MARÇ

Malta d' ordi 900 gr

Sirope de malta d' ordi procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. A més, aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès o per untar biscottes o torrades....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Le Moulin du Pivert

LMP008

Delícia twibi d'arròs

Sandvitx twibi d'arròs elaborat amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i apte per a persones veganes. Una combinació antioxidant de sabor i de textura ideal per prendre com a snack a qualsevol hora del dia. Presentat en un còmode format individual per emportar-te'l allà on vulguis....

Argital

AR61

Argila verda fina 2.5 kg

Argila verda assecada al sol finament mòlta. Per a mascaretes, cataplasmes, pediluvis o banys. Facial i corporal. 100% natural....

Acquafarina

AF001

Piadina d' espelta BIO

Piadina d' espelta elaborada amb ingredients d' origen ecològic i 100% vegetal. No conté sucres afegits i és una bona opció per prendre tant dolç com salada. A més, es pot usar com a fina base per a pizza. Cada paquet conté 3 piadines.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Argital

AR16

Gel íntim vegetal BIO

Gel íntim vegetal molt suau i amb un ph similar al vaginal. Sense conservants ni SLS....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

2MARIZ

Sirope d' arròs 900 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....